HL-L9200CDWT

Vervang riem

Volg de onderstaande stappen om de riem eenheid te vervangen.

Voor het ordernummer (Order No) van de riem eenheid, Klik hier om de pagina Verbruiksartikelen & Opties zien .

1. Controleer dat de machine aanstaat.
  2. Druk op de knop waarmee de voorklep wordt geopend en maak deze klep open.

OpenFrontCover

3. Neem de blauwe hendel van de drumeenheid . Trek de drumeenheid voorzichtig zo ver mogelijk naar buiten.

PullDrum

4. Draai de blauwe vergrendelingshendel(1) aan de linkerzijde van de machine linksom naar de ontgrendelingspositie. Houd de blauwe' hendels van de drum, til de voorkant van de drum en verwijder deze uit de machine.

CounterClockwise

5. Houd de blauwe hendel van de riem eenheid met beide handen vast en hef deze omhoog, en dan trek de riem uit de machine.

LiftBelt

6. Pak de nieuwe riem eenheid uit en installeer deze in de machine. Controleer of deze vlak ligt en goed op zijn plaats.

UnpackBelt

7. Zorg dat de blauwe vergrendelingshendel (1) is in de release staat zoals weergegeven in de afbeelding.

LockLeverReleasePosition

8. Schuif voorzichtig de drumeenheid in de machine tot deze stopt bij de blauwe vergrendelingshende.

SlideDrum

9. Draai de blauwe vergrendelingshendel (1) rechtsom naar de lock positie.

LockLeverClockwise

10. Duw de drum naar binnen tot deze stopt.

PushDrum

11. Sluit de klep aan de voorzijde van het apparaat.
  12. Reset de teller van de riem eenheid.
    1. Druk op  .
    2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Machine-info te kiezen. Druk op Machine-Info..
    3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Reset Parts Life te kiezen. Druk op Reset Parts Life.
    4. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Belt/Riem Unit te kiezen. Druk op Belt/Riem Unit.
    5. Lees het bericht en druk op Yes/Ja.
    6. Druk op  .

Verwante modellen

HL-L9200CDWT, HL-L9300CDW(TT)