MFC-J4340DW(E)

Papier is achter in het apparaat vastgelopen (papier vast achter / papier vast lade 2)

Als op het LCD-scherm [Vast achter] of [Vast in lade2] wordt weergegeven, gaat u als volgt te werk:

1. Haal de stekker van het apparaat uit het stopcontact.
    BELANGRIJK
    (MFC-J4340DW)

Voordat u de stekker van het apparaat uit het stopcontact verwijdert, kunt u de faxen die in het geheugen van het apparaat zijn opgeslagen overbrengen naar uw computer of een ander faxapparaat, zodat u geen belangrijke berichten verliest.

2. Trek lade 1 (1) volledig uit het apparaat, zoals aangegeven door de pijl.
    image
    image
    (MFC-J4540DW) Als [Vast in lade2] op het LCD-scherm wordt weergegeven, trekt u ook lade 2 (2) volledig uit het apparaat, zoals aangegeven door de pijl.
    image
  3. Als [Vast achter] op het LCD-scherm wordt weergegeven, tilt u de papiersteun (1) omhoog en trekt u deze in een schuine hoek volledig uit het apparaat, zoals aangegeven door de pijl.
    image
    image
    Afhankelijk van het papierformaat is het over het algemeen gemakkelijker om vastgelopen papier via de voorkant van het apparaat te verwijderen dan via de achterkant.
  4. (MFC-J4340DW/MFC-J4440DW) Duw beide vergrendelingen (1) naar elkaar toe en open de klep ter verwijdering van vastgelopen papier aan de achterkant van het apparaat.
    image

(MFC-J4540DW) Open de klep ter verwijdering van vastgelopen papier (1) aan de achterzijde van het apparaat.

image
  5. Trek het vastgelopen papier langzaam uit het apparaat.
    image
  6. Sluit de klep ter verwijdering van vastgelopen papier. Zorg dat de klep goed gesloten is.
    image
  7. Als [Vast achter] op het LCD-scherm wordt weergegeven, duwt u de papiersteun stevig terug in het apparaat. Zorg ervoor dat de papiersteun goed over de daarvoor bestemde richels glijdt.
    image
  8. Duw lade 1 langzaam volledig in het apparaat.
    image
    image
    (MFC-J4540DW) Als [Vast in lade2] op het LCD-scherm wordt weergegeven, duwt u ook lade 2 volledig in het apparaat.
    image
  9. Trek de papiersteun (1) uit tot deze vastklikt, en vouw dan de papiersteunklep (2) uit.
    image
  10. Sluit het netsnoer weer aan.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

MFC-J4335DW(XL), MFC-J4340DW(E), MFC-J4535DWXL, MFC-J4540DW(XL)