MFC-7225N

Hoe programmeer ik de datum en tijd?

Ga als volgt te werk om de datum en tijd in te stellen:

1. Druk op Menu/Instellen op het bedieningspaneel.
  2. Druk op de pijl omhoog of omlaag en selecteer Stand.instel.. Druk vervolgens op Datum/Tijd.
  3. Op het display wordt u gevraagd het jaar in te voeren. Voer de laatste twee cijfers van het jaar in. (Voor 2005 bijvoorbeeld is dit 05).
  4. Druk op de knop Menu/Instellen.
  5. Op het display wordt u gevraagd de maand in te voeren. Voer de twee cijfers van de maand in. (Voor september bijvoorbeeld is dit 09).
  6. Druk op de knop Menu/Instellen.
  7. Op het display wordt u gevraagd de dag in te voeren. Voer de twee cijfers van de dag in. (Bijvoorbeeld 06).
  8. Druk op de knop Menu/Instellen.
  9. Op het display wordt u gevraagd de tijd in te voeren. Gebruik 24-uursnotatie voor de tijd (voor drie uur 's middags bijvoorbeeld voert u 15:00 in).
  10. Druk op de knop Menu/Instellen.
  11. Druk op Stop/Eindigen op het bedieningspaneel.

Wanneer het apparaat inactief is en in de faxstand staat, worden de datum en tijd weergegeven op het display. In de slaapstand wordt Slaapstand weergegeven op het display.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

FAX-2820, FAX-2825, MFC-7225N, MFC-7420, MFC-7820N, MFC-9420CN