Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

MFC-9420CN

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Welk type geheugen kan ik gebruiken?

De SO-DIMM die u kunt gebruiken op deze machine zal aan de onderstaande specificaties moeten voldoen:

64 MB             TechWorks      12345-0001
 128 MB   12462-0001
 256 MB   12485-0001
 512 MB   12475-0001

Type  144 pin en 64 bit output
 CAS latency  2 of 3
 Klokfrequentie          100 MHz of meer
 Capaciteit  64 MB tot 512 MB
 DRAM type  SDRAM

• De machine beschikt standaard over 64 MB geheugen en heeft één sleuf voor extra geheugen. Het geheugen kan worden uitgebreid tot maximaal 576 MB door een in de handel verkrijgbare SO-DIMM (Dual In-line Memory Module) te installeren.

• Er zijn SO-DIMMs die niet op deze machine werken.

• Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Brother klantenservice.

Verwante modellen

MFC-9420CN