HL-S7000DN

Is er een manier om het inktverbruik te verminderen?

U kunt de Inktbespaarstand via het bedieningspaneel of de printerdriver als volgt veranderen. De standaardinstelling is Uit.

Met deze functie kunt u inkt besparen. Wanneer u de Inktbespaarstand instelt op aan, worden de afdrukken lichter. De standaardinstelling is Uit.

Situatie 1: Op het bedieningspaneel

1. Druk op Menu.

2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Standaardinst. te kiezen. Druk op OK.

3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Ecologie te kiezen. Druk op OK.

4. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Inktbespaarstand te kiezen. Druk op OK.

5. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Aan te kiezen. Druk op OK.

6. Druk op Annuleren om terug te keren naar de stand Gereed.

Situatie 2: Met de printerdriver

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat en besturingssysteem.

(Windows-printerdriver)

1. Open Voorkeursinstellingen. (Klik hier om weer te geven hoe u Voorkeursinstellingen voor afdrukken opent).

2. Klik op het tabblad Geavanceerd.

3. Controleer dat het vinkje van de Inktbespaarstand in het selectievakje staat. Klik op Toepassen => OK.

image

Windows BR-Script-printerdriver:

1. Open Voorkeursinstellingen. (Klik hier om weer te geven hoe u Voorkeursinstellingen voor afdrukken opent).

2. Klik op Geavanceerd....

3. Kies Aan voor de Inktbespaarstand in Printerfuncties, en klik op OK.

image

Mac OS X CUPS-printerdriver:

1. Open het afdrukvenster. (Klik hier om weer te geven hoe u het afdrukvenster opent).

2. Kies Printerinstellingen in het venstermenu voor de afdrukopties en klik op het driehoekje bij Geavanceerd.

3. Kies Inktbespaarstand uit de keuzelijst.

4. Controleer de Inktbespaarstand in het selectievakje.

image

Mac OS X BR-Script-printerdriver:

1. Open het afdrukvenster. (Klik hier om weer te geven hoe u het afdrukvenster opent).

2. Kies Printerfuncties in het venstermenu voor de afdrukopties en kies Algemeen 1 in de Functiesets.

3. Controleer de modus Inktbespaarstand.

Verwante modellen

HL-S7000DN