ADS-1100W

Wat betekenen de lampjes?

[Lampje]

Verbinden (One-push_01) Verbinden (One-push_02)
Verbinden (One-push_03)

Betekenis van lampjes:

• Verbinden (Instellen One-push WLAN)

Instellen One-push WLAN is bezig.

Terug naar de betekenis van de lampjes >>

[Lampje]

Uitwerpen stoppen

Betekenis van lampjes:

• Uitwerpen stoppen

Het uitwerpen van het document of de plastic kaart is gestopt. Druk op stop als u wilt doorgaan met uitwerpen.

Terug naar de betekenis van de lampjes >>

[Lampje]

Remote Setup

Betekenis van lampjes:

• Remote Setup

Remote Setup is bezig. Als u Remote Setup wilt annuleren, klikt u op Afbreken in het venster van Remote Setup op de computer.

Terug naar de betekenis van de lampjes >>

[Lampje]

Alle blanco pagina's overgeslagen

Betekenis van lampjes:

Terug naar de betekenis van de lampjes >>

[Lampje]

Kussentje vervangen

Betekenis van lampjes:

Terug naar de betekenis van de lampjes >>

[Lampje]

Invoerrol vervangen

Betekenis van lampjes:

Terug naar de betekenis van de lampjes >>

[Lampje]

Onderdelen vervangen

Betekenis van lampjes:

Terug naar de betekenis van de lampjes >>

[Lampje]

USB-kabel niet aangesloten

Betekenis van lampjes:

• De USB-kabel is niet aangesloten (scannen naar pc)

Geen netwerkverbinding (scannen naar netwerkapparaat 1/netwerkapparaat 2)

Druk op stop en volg de stappen die van toepassing zijn op uw situatie.

• Voor gebruikers die willen scannen naar de pc:

Sluit het apparaat met een USB-kabel aan op uw computer.

• Voor gebruikers die willen scannen naar netwerkapparaat 1/netwerkapparaat 2:

Controleer de volgende punten en probeer het vervolgens opnieuw.

• Het WLAN moet actief zijn.
      • De netwerkinstellingen moeten correct zijn.
      • Het draadloze toegangspunt of de router moet aan zijn.

Terug naar de betekenis van de lampjes >>

[Lampje]

Voorklep open

Betekenis van lampjes:

• Voorklep open

Sluit de klep aan de voorzijde van het apparaat.

Terug naar de betekenis van de lampjes >>

[Lampje]

Document nazien

Betekenis van lampjes:

Terug naar de betekenis van de lampjes >>

[Lampje]

Kaart vast

Betekenis van lampjes:

Terug naar de betekenis van de lampjes >>

[Lampje]

Deksel is open

Betekenis van lampjes:

• Deksel is open

Sluit het bovendeksel. Open het bovendeksel niet als zich een plastic kaart in de kaartsleuf bevindt.

Terug naar de betekenis van de lampjes >>

[Lampje]

Plastic kaart geplaatst

Betekenis van lampjes:

• Plastic kaart geplaatst

Trek de plastic kaart uit het apparaat. Steek geen plastic kaart in de kaartsleuf als het bovendeksel open is.

Terug naar de betekenis van de lampjes >>

[Lampje]

Te veel bestanden op USB

Betekenis van lampjes:

Terug naar de betekenis van de lampjes >>

[Lampje]

Bestandsnaam kan niet worden gebruikt

Betekenis van lampjes:

Terug naar de betekenis van de lampjes >>

[Lampje]

Onbruikbaar apparaat

Betekenis van lampjes:

Terug naar de betekenis van de lampjes >>

[Lampje]

USB-hub niet ondersteund

Betekenis van lampjes:

Terug naar de betekenis van de lampjes >>

[Lampje]

Verificatiefout

Betekenis van lampjes:

• Verificatiefout (scannen naar FTP)

Er is een serververificatiefout opgetreden omdat de door u ingevoerde gegevens voor FTP (gebruikersnaam en wachtwoord) niet correct zijn of niet correct zijn geconfigureerd.

Controleer of de gebruikersnaam en het wachtwoord zijn geconfigureerd en goed zijn ingevoerd.

Terug naar de betekenis van de lampjes >>

[Lampje]

Time-out server

Betekenis van lampjes:

Terug naar de betekenis van de lampjes >>

[Lampje]

Verzendfout

Betekenis van lampjes:

Terug naar de betekenis van de lampjes >>

[Lampje]

Geheugen vol_USB Geheugen vol_FTP
Geheugen vol_pc Geheugen vol_WS

Betekenis van lampjes:

Terug naar de betekenis van de lampjes >>

[Lampje]

Fout instellen WLAN 01

Betekenis van lampjes:

• Fout instellen One-push WLAN

Het apparaat kan een draadloos toegangspunt/router met WPS of AOSS™ ingeschakeld niet waarnemen. Als u de draadloze instellingen wilt configureren met WPS of AOSS™, dan moet u een handeling verrichten op zowel het Brother-apparaat als uw draadloze toegangspunt/router. Controleer of het symbool voor WPS of AOSS™ aanwezig is op uw draadloze toegangspunt/router en probeer vervolgens opnieuw in te stellen. Als u niet weet hoe u WPS of AOSS™ moet configureren op uw draadloze toegangspunt/router, kijk dan in de documentatie die u bij uw draadloze toegangspunt/router hebt gekregen of informeer bij de fabrikant van uw draadloze toegangspunt/router of bij uw netwerkbeheerder.

Terug naar de betekenis van de lampjes >>

[Lampje]

Fout instellen WLAN 02

Betekenis van lampjes:

• Fout instellen One-push WLAN

Instellen One-push WLAN mislukt. Schakel het apparaat uit en weer in en probeer opnieuw in te stellen.

Terug naar de betekenis van de lampjes >>

[Lampje]

Fout instellen WLAN 03

Betekenis van lampjes:

• Fout instellen One-push WLAN

Er zijn twee of meer draadloze toegangspunten/routers waargenomen waarop WPS of AOSS™ is ingeschakeld. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Zorg ervoor dat er maar één draadloos toegangspunt/router met actieve WPS- of AOSS™-functie is binnen het bereik van uw apparatuur en probeer het opnieuw.

• Begin na een paar minuten opnieuw met instellen. Zo voorkomt u storing van andere toegangspunten.

Terug naar de betekenis van de lampjes >>

Verwante modellen

ADS-1100W