MFC-J4540DW(XL)

Uw stations-ID instellen

Stel de stations-ID van het apparaat in als u wilt dat de datum en tijd op elke verzonden fax staan.

MFC-J4340DW

1. Druk op Settings (Instellingen).
  2. Druk op image of image om uw selecties te maken:
    1. Selecteer [Stand.instel.]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Stations-ID]. Druk op OK.
  3. Druk op image of image om [Fax] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  4. Voer uw faxnummer (maximaal 20 cijfers) in via de kiestoetsen en druk vervolgens op OK.
  5. Druk op image of image om [Naam] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  6. Voer uw naam (maximaal 20 tekens) in via de kiestoetsen en druk vervolgens op OK.
    image
    Meer informatie over tekst invoeren imageimage Verwante informatie
  7. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Stand.instel.]>[Stations-ID].
  2. Druk op [Fax].
  3. Voer uw faxnummer (maximaal 20 cijfers) op het touchscreen in en druk vervolgens op [OK].
  4. Druk op [Naam].
  5. Voer uw naam (maximaal 20 tekens) in via het touchscreen en druk vervolgens op [OK].
    image
    • Druk op image om te schakelen tussen letters, cijfers en speciale symbolen. (De beschikbare tekens kunnen per land verschillen.)
    • Als u een verkeerd teken hebt ingevoerd en dit wilt wijzigen, drukt u op image of image om de cursor onder het onjuiste teken te plaatsen. Druk op image en voer vervolgens het correcte teken in.
    • Druk op [Spatie] om een spatie in te voegen.
  6. Druk op image.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

MFC-J4335DW(XL), MFC-J4340DW(E), MFC-J4535DWXL, MFC-J4540DW(XL)