Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

MFC-5840CN

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Wat is het "Stations-ID" en hoe stel ik dit in?

Het "Stations-ID" is bedoeld voor identificatie. Uw naam en faxnummer zal bovenaan elke fax staan die u verzendt. Om uw "Stations-ID" in te voeren volgt u onderstaande procedure:

1. Druk op de Menu/Set toets.

2. Druk op de navigatie toets omhoog of naar beneden om Standaard instellingen te selecteren en druk op Menu/Set.

3. Druk op de navigatietoets omhoog of naar beneden om het stations-ID te selecteren en druk op Menu/Set.

Als het Stations-ID al was ingevoerd, wordt u gevraagd om op 1 te drukken om deze identificatie te wijzigen of op 2 te drukken om af te sluiten zonder deze te wijzigen.

4. Voer uw faxnummer in (maximaal 20 cijfers) en druk op Menu/Set.

5. Gebruik de kiestoetsen om uw naam in te voeren (maximaal 20 letters). Boven de cijfertoetsen 2 tot 9 staan letters. U kiest een letter door de cijfertoets met de benodigde letter erboven het juiste aantal malen in te drukken. Als u een teken of symbool wilt invoeren die op dezelfde toets staat als de voorgaande letter, gebruikt u de rechter navigatietoets om de cursor een plaats verder te zetten. (Voorbeeld: Om de naam "ED" in te voeren, druk 2 keer op de nummer 3-toets om de letter "E" te kiezen. Druk op de rechter navigatietoets om de cursor op een plaats verder te zetten. Druk 1 keer op de nummer 3 toets om de letter "D" te kiezen.)
    Wilt u een fout ingevoerde letter corrigeren, druk op de linker navigatietoets om de cursor onder de foutieve letter te zetten. U kunt ook teruggaan en de foutieve letters overtypen.

Om speciale tekens en symbolen in te voeren, druk op  *, #, of 0 en druk op de linker of rechter navigatie toets om de cursor onder het gewenste teken of symbool te zetten. Druk vervolgens op Menu/Set om te selecteren. Het gewenste symbool zal verschijnen op de display. Deze speciale tekens en symbolen zijn alleen beschikbaar voor tekst, en niet samen te gebruiken met telefoonnummers.

6. Druk op Menu/Set.

7. Druk op Stop/Eindigen.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

FAX-1820C, FAX-1840C, FAX-2440C, MFC-210C, MFC-215C, MFC-3220C, MFC-3240C, MFC-3320CN, MFC-3420C, MFC-3820CN, MFC-425CN, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-620CN, MFC-640CW