FAX-2825

De drumeenheid vervangen.

Volg de onderstaande procedure voor het vervangen van de drumeenheid.

Uw Brother apparaat gebruikt gescheiden verbruiksartikelen, de tonercartridge en de drumeenheid. Controleer of u de drumeenheid vervangt en niet de tonercartridge. Raadpleeg  "Wat is het verschil tussen de tonercartridge en de drumeenheid?" als u het verschil wilt weten.

Gebruik GEEN ontvlambare stoffen of een spuitbus om het apparaat van binnen of buiten schoon te maken. Dit kan brand of elektrische schokken veroorzaken.

Na gebruik van het apparaat zijn sommige onderdelen in het apparaat erg warm! Raak de in de figuur grijs weergegeven delen niet aan.

1. Open de klep aan de voorzijde en verwijder de drumeenheid en tonercartridge voorzichtig.

Voorkom schade aan uw printer als gevolg van statische elektriciteit en raak de hieronder getoonde contacten niet aan.

1. Houd de vergrendeling aan de linkerkant omlaag en haal de tonercartridge uit de drumeenheid.

• Gooi de gebruikte drumeenheid weg in overeenstemming met de lokale voorschriften, gescheiden van het normale huishoudafval. Sluit de drumeenheid goed, zodat er geen toner uit de drum kan morsen. Voor vragen hierover kunt u terecht bij de gemeentelijke afvaldienst.
  • Haal de nieuwe drumeenheid pas uit de verpakking op het moment waarop u de drum in het apparaat wilt plaatsen. Doe de oude drumeenheid in de plastic verpakking.

1. Haal de nieuwe drumeenheid uit de verpakking.
  1. Plaats de tonercartridge terug in de nieuwe drumeenheid. Bij een correcte plaatsing komt de vergrendeling automatisch omhoog.

Voorkom problemen met de afdrukkwaliteit en raak het onderdeel dat in de figuur grijs is weergegeven NIET aan.
Als u het grijs weergegeven onderdeel per ongeluk toch aanraakt, moet u het oppervlak afvegen met een zachte, droge, pluisvrije doek.

1. Plaats de drumeenheid en tonercartridge terug in het apparaat.
    Sluit nog niet de klep aan de voorzijde.
  1. Druk op Opties.
  1. Druk op 1 om te bevestigen dat u een nieuwe drumeenheid installeert.
  2. Sluit de klep aan de voorzijde wanneer Geaccepteerd wordt weergegeven op het display.

Verwante modellen

FAX-2820, FAX-2825, MFC-7225N