Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

MFC-9420CN

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Hoe vergrendel ik de instellingen van het bedieningspaneel?

Indien nodig kunt u de toegang tot de menu's van het bedieningspaneel inperken met een wachtwoord.
Zo voorkomt u dat items per ongeluk worden gewijzigd.

Wanneer Instelblokk. op Aan staat, kunnen de volgende functies NIET worden gebruikt zonder wachtwoord:

• Datum&Tijd
  • Stations-ID
  • Kiesgeheugen (Eéntoetsnummer, Snelkiezen en Groep instell.)
  • Tijdklokstand
  • Papiersoort
  • Klein papier
  • Volume
  • Aut. zomertijd
  • Ecologie
  • LCD-contrast
  • Geheugenbeveiliging

Volg de onderstaande stappen om de instelling Instelblokk. in te schakelen:

1. Druk op Menu/Instellen op het bedieningspaneel.
  2. Druk op de pijl omhoog of omlaag totdat Standaardinst. wordt weergegeven en druk op Menu/Instellen.
  3. Druk op de pijl omhoog of omlaag totdat Beveiliging wordt weergegeven en druk op Menu/Instellen.
  4. Druk op de pijl omhoog of omlaag totdat Instelblokk. wordt weergegeven en druk op Menu/Instellen.
  5. Voer een wachtwoord van vier cijfers in.
  6. Druk op Menu/Instellen. Op het display komt "Nogmaals:"
  7. Voer het wachtwoord nog een keer in en druk op Menu/Instellen.
  8. Druk op Stop/Eindigen.

Als u het wachtwoord van de instelblokkering niet meer weet, moet u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

MFC-9420CN