HL-8050N

Hoe kan ik de taal in de display veranderen via het bedieningspaneel?

<Via het bedieningspanel van de printer>

1. Druk op de + of - toets totdat de Instellingen optie verschijnt.
  2. Druk op de Instellen toets, en dan de + of - toets totdat Taal verschijnt.
  3. Druk op de Instellen toets, en dan de + of - toets om de gewenste taal te selecteren.
  4. Druk op de Instellen toets.

Indien uw machine is aangesloten via het netwerk;

<Via Web Based Management>

1. Ga naar de interne webpagina van de machine via de webbrowser
  2. Klik op Printer Instellingen en voer het wachtwoord in om de instellingen te veranderen.
  3. Bij Taal kunt u de gewenste LCD taal selecteren vanuit het menu.

<Via de BRAdmin Professional software>

1. Start BRAdmin Professional software.
  2. Rechtsklik op de printer en selecteer Printer Configureren.
  3. Voer het wachtwoord in. (het standaard wachtwoord is 'access'.)
  4. Klik op Geavanceerde Instellingen en selecteer Taal.
  5. Hier kunt u de gewenste LCD taal selecteren.
  6. Klik op de Toepassen Toets.

<Via Web BRAdmin software>

1. Start BRAdmin Professional software.
  2. Dubbelklik op de printer.
  3. Klik op Geavanceerde Instellingen en selecteer Taal.
  4. Hier kunt u de gewenste LCD taal selecteren
  5. Klik op de Toepassen toets.

Verwante modellen

HL-2700CN, HL-6050, HL-6050D, HL-6050DN, HL-8050N