Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

MFC-9660

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Ik gebruik Windows XP. Ik kan PaperPort® 8.0 niet verwijderen en ik krijg een foutmelding over een fatale fout tijdens de installatie (Fatal error during installation). Wat kan ik doen?

Het softwarepakket is mogelijk niet goed op de computer geïnstalleerd of de programma's zijn in de verkeerde volgorde verwijderd. Wanneer u programma's die van de cd afkomstig zijn wilt verwijderen, moet u eerst PaperPort® verwijderen en dan pas MFL-Pro Suite (MFC Software Suite).

PaperPort® 8.0 correct verwijderen:

1. U moet alle componenten van de software op de meegeleverde cd-rom opnieuw installeren. Zie de installatiehandleiding van uw apparaat voor meer informatie over het opnieuw installeren.

Als u geen installatiehandleiding hebt, kunt u die downloaden van het downloadgedeelte voor dit model op deze website.

2. Zodra alle componenten zijn geïnstalleerd, kunt u PaperPort® 8.0 verwijderen via het onderdeel Software.
    Klik op Start --> Configuratiescherm --> Software.
    (Als u het klassieke menu Start gebruikt:
    klik op Start --> Instellingen --> Configuratiescherm --> Software.)

3. Als u MFL-Pro niet meer nodig hebt na het verwijderen van PaperPort®, kunt u die software nu ook verwijderen. Als u MFL-Pro Suite (MFC Software Suite) wilt verwijderen, klikt u op Start --> Alle programma's --> Brother --> Brother MFL-Pro Suite (MFC Software Suite) --> Verwijderen.

Verwijder PaperPort® voordat u de MFL-Pro Suite (MFC Software Suite) verwijdert.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

MFC-580, MFC-590, MFC-890, MFC-9070, MFC-9160, MFC-9180, MFC-9660, MFC-9760, MFC-9880