ADS-4300N

De netwerkinstellingen terugzetten naar de fabrieksinstellingen

U kunt de netwerkinstellingen terugzetten naar de fabrieksinstellingen via het bedieningspaneel van het apparaat of via Beheer van de webbrowser. Hiermee reset u alle instellingen, zoals het wachtwoord en IP-adres.

• Met deze functie zet u alle instellingen voor het vaste en draadloze netwerk (alleen ondersteunde modellen) terug naar de fabrieksinstellingen.
  • U kunt alleen de scanserver naar de fabrieksinstellingen terug zetten met beheer via een webbrowser.
  • Koppel de interfacekabel los voordat u een netwerkreset uitvoert.

Reset de netwerkinstellingen naar de fabrieksinstellingen met behulp van het bedieningspaneel van het apparaat

Open de voorklep, druk en houd  Scan to USB(Scan naar USB) voor vijf seconden ingedrukt.

Reset de netwerkinstellingen naar de fabrieksinstellingen met behulp van Beheer via een webbrowser

1. Start uw webbrowser.
  2. Type in uw browser "http:// IP adres van het apparaat/".
    Bijvoorbeeld: https://192.168.1.2
  3. Typ indien nodig het wachtwoord in het veld Aanmelden en tik vervolgens op Aanmelden.

Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de achterzijde van het apparaat bij "Pwd".

4. Ga naar het navigatiemenu en klik op Beheerder > Reset menu.

Start vanuit Menuals het navigatiemenu niet aan de linkerkant van het scherm wordt weergegeven.

5. Klik op Reset onder Netwerk.
    Het resetbevestigingsbericht wordt weergegeven.
  6. Klik op Ja om het apparaat opnieuw op te starten.

Verwante modellen

ADS-4300N