DCP-7055W

Netwerkinstellingen terugzetten op de fabrieksinstellingen

U kunt de afdrukserver terugzetten op de fabrieksinstellingen via het bedieningspaneel van het apparaat. Hiermee reset u alle instellingen, zoals het wachtwoord en IP-adres.

• Met deze functie zet u alle instellingen voor het vaste en draadloze netwerk terug op de fabrieksinstellingen.
  • U kunt de afdrukserver ook zijn fabrieksinstellingen teruggeven met BRAdmin Light, BRAdmin Professional 3 of beheer via een webbrowser.

1. Druk op Menu.
  2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Netwerk weer te geven en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Netw. resetten weer te geven en druk vervolgens op OK.
  4. Volg de aanwijzingen op het apparaat om de netwerkinstellingen te resetten.
    Het apparaat wordt opnieuw gestart.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-1612W, DCP-7055W, DCP-7065DN, DCP-7070DW, DCP-L2500D, DCP-L2520DW, DCP-L2540DN, MFC-1910W, MFC-L2700DW