DS-920DW

Netwerkinstellingen resetten.

U kunt de fabrieksinstellingen herstellen voor alle instellingen van de Wi-Fi®-verbinding die u hebt gewijzigd (Wi-Fi AP-instelling en Wachtwoord instellen).

Volg de onderstaande stappen voor het resetten van de netwerkinstellingen.

1. Controleer of de scanner aan is.
  2. Zet de Wi-Fi®-schakelaar op ON.

Wi-Fi-schakelaar

Wacht ongeveer 40 seconden totdat het Wi-Fi®-lampje verandert van rood in blauw.
    Wanneer de scanner verbinding maakt met uw toegangspunt, begint het Wi-Fi®-lampje blauw te knipperen.

3. Houd de resetknop van de scanner (1) 10 seconden ingedrukt met een puntig voorwerp, bijvoorbeeld een naald of de punt van een fijnschrijver.

Netwerk resetten

4. Laat de resetknop los. Het Wi-Fi®-lampje wordt rood en de Wi-Fi®-netwerkinstellingen worden teruggezet op de fabrieksinstellingen.

Wanneer u op de resetknop drukt, worden de instellingen die worden opgegeven met de knoppen op het bedieningspaneel niet gereset en worden de gescande afbeeldingen op de SD-kaart niet verwijderd.

Verwante modellen

DS-820W, DS-920DW