Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

MFC-9880

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Ik gebruik Windows. Ik kan geen faxberichten ontvangen met PC-FAX.

Als de ontvangst in PC-FAX op COM 10 of hoger is ingesteld, werkt PC-FAX niet.
Volg de onderstaande instructies om een update voor PC-FAX te downloaden waarmee dit probleem wordt verholpen.

1. Maak op uw vaste schijf een tijdelijke map voor het gedownloade bestand, bijvoorbeeld C:\brodnt

2. Klik op uw taal om het bestand te downloaden.

Engels (Groot-Brittannië, Azië/Oceanië)
    Engels (Verenigde Staten, Canada)
    Frans
    Duits
    Italiaans
    Spaans
    Deens
    Nederlands
    Noors
    Zweeds

3. Dubbelklik na voltooiing van het downloadproces op het gedownloade bestand om het uit te pakken.

4. U krijgt nu de bestanden faxrx.exe en frxlang.dll.

5. Kopieer deze twee bestanden rechtstreeks naar
    C:\Program Files\Brother\BRMFLPRO.

Verwante modellen

MFC-890, MFC-9660, MFC-9880