DCP-J1200W(E)

Afdrukken op beide zijden van het papier (2-zijdig/duplex afdrukken) (Windows)

Eerst worden alle pagina's met oneven nummers afgedrukt op één zijde van het papier. Vervolgens geeft een pop-upbericht op uw computerscherm u de instructie om de oneven pagina's opnieuw in het apparaat te laden zodat deze de even genummerde pagina's kan afdrukken.

Print Both Side

• Waaier het papier voordat u het opnieuw plaatst om papierstoringen te voorkomen.
  • Het gebruik van erg dun of erg dik papier wordt afgeraden.
  • Dun papier kan kreukelen.
  • De functie voor dubbelzijdig afdrukken is mogelijk niet geschikt voor alle soorten documenten en afbeeldingen. Als u herhaalde papierstoringen of slechte afdrukkwaliteit ervaart tijdens dubbelzijdig afdrukken, raden we aan enkelzijdig afdrukken te gebruiken.
  1. Selecteer de afdrukopdracht in uw toepassing.
  2. Selecteer Brother [modelnaam] Printer en klik vervolgens op de knop voor de afdrukeigenschappen of afdrukvoorkeuren.
    Het venster van de printerdriver wordt weergegeven.
  3. Klik op het tabblad Normaal.
  4. Klik op de optie Staand of Liggend om de richting van de afdruk te bepalen.

Als uw toepassing een vergelijkbare instelling bevat, raden we u aan de richting in te stellen met behulp van de toepassing.

5. Klik op de keuzelijst Tweezijdig/boekje en selecteer vervolgens Tweezijdig.
  6. Klik op de knop Instellingen voor 2-zijdig.
  7. Selecteer een van de opties in het menu Soort 2-zijdig.
    Wanneer 2-zijdig is geselecteerd, zijn er per afdrukstand vier (4) soorten bindrichtingen beschikbaar:

2-sided type

8. Schakel het selectievakje Inbindmarge in als u ook de marge voor het inbinden wilt opgeven (in inch of millimeter).
  9. Klik op OK om terug te keren naar het venster van de printerdriver.
  10. Wijzig de overige printerinstellingen, indien nodig.

De functie Randloos is niet beschikbaar bij gebruik van deze optie.

11. Klik op OK, en begin met afdrukken.
  12. Klik op OK om de eerste zijde van de pagina's af te drukken.
    Het apparaat drukt alle oneven pagina's als eerste af. Vervolgens stopt het afdrukken en geeft een pop-upbericht op uw computerscherm u de instructie om het papier opnieuw te laden.
  13. Laad het papier.
  14. Klik op OK.
    Dan worden de even pagina's afgedrukt.

Papier dat niet goed in de printer gaat, kan omkrullen. Als het papier omkrult, moet u eerst de krul uit het papier halen voordat u het teruglegt in de papierlade.

Verwante modellen

DCP-J1200W(E)