HL-7050N

De tonercartridge vervangen.

Volg de onderstaande procedure voor het vervangen van de tonercartridge.

Uw Brother apparaat gebruikt gescheiden verbruiksartikelen, de tonercartridge en de drumeenheid. Controleer of u de tonercartridge vervangt en niet de drumeenheid. Raadpleeg "Wat is het verschil tussen de tonercartridge en de drumeenheid?" als u het verschil wilt weten.

Gebruik NOOIT ontvlambare middelen of een spray om de binnen- of buitenkant van de machine te reinigen. Dit kan namelijk brand of een elektrische schok veroorzaken

Het bestelnummer van de tonercartridge vindt u in de gebruikershandleiding die u bij uw Brother-printer hebt gekregen of op de pagina Verbruiksartikelen & Opties van het Brother Solutions Center. Als u de pagina Verbruiksartikelen & Opties wilt raadplegen, klikt u op de koppeling voor uw model (bijvoorbeeld HL-XXXX * ) bovenaan en vervolgens op Verbruiksartikelen & Opties op de geopende pagina. * XXXX is de naam van uw model.

1. Open de bovenklep van de printer.
  2. Duw de blauwe sluithendel naar beneden en verwijder de tonercartridge.

• Ga voorzichtig met de tonercartridge om. Knoeit u toner op uw handen of kleren, veeg deze dan onmiddellijk af of was ze in koud water.
    • Raak de onderdelen die in onderstaande afbeelding gearceerd zijn niet aan.

3. Haal de nieuwe tonercartridge uit de verpakking. Houd de cartridge horizontaal en schud hem vijf-of zesmaal zacht heen en weer zodat de toner zich gelijkmatig verspreid in de cartridge.
  4. Verwijder het gele beschermende gedeelte.
  5. Duw de tonercartridge goed in de printer. Als hij goed is geïnstalleerd, gaat de blauwe sluithendel automatisch omhoog.
  6. Sluit de bovenklep van de printer.

Als op het LCD-scherm de melding Fout: Cartridge wordt weergegeven, dient u de tonercartridge te verwijderen en deze opnieuw in de printer te plaatsen.

Verwante modellen

HL-7050, HL-7050N