HL-2035

Hoe druk ik vanuit een Windows-toepassing enveloppen af via de sleuf voor handmatige invoer?

Ga als volgt te werk als u op een envelop wilt afdrukken.

1. Geef in de printerdriver het papierformaat, het mediatype en de papierbron op.
    Selecteer Com-10 bij Papierformaat als u een envelop #10 gebruikt. Voor andere enveloppen, die standaard niet worden vermeld in de printerdriver, zoals een envelop #9 of C6, gebruikt u 'door gebruiker gedefinieerd'. Selecteer Envelop bij Mediatype. Selecteer Handmatig bij Papierbron, Eerste pagina.
  1. Stuur de afdrukgegevens naar de printer.

Het lampje bij Error knippert om aan te geven dat er geen papier in de sleuf voor handmatige invoer is geplaatst. Het lampje bij Error knippert totdat u een envelop in de sleuf voor handmatige invoer steekt.

1. Zet het steuntje boven op de printer omhoog om te voorkomen dat de envelop uit de uitvoerlade valt.

Als u de steun niet optilt, raden wij u aan om de envelop steeds zo snel mogelijk te verwijderen nadat deze uit het apparaat komt.

1. Schuif met beide handen de papiergeleiders van de sleuf voor handmatige invoer tegen de envelop die u wilt gebruiken.
  1. Plaats met beide handen een envelop in de sleuf voor handmatige invoer. De envelop moet tegen de papierinvoerrol komen. Zodra u het apparaat voelt trekken, laat u de envelop los.

• Plaats de envelop in de sleuf voor handmatige invoer met de afdrukzijde naar boven.
  • De envelop moet recht en in de juiste positie in de sleuf zitten. Als dit niet het geval is, wordt de envelop misschien niet goed ingevoerd, met mogelijk een scheve afdruk of een papierstoring tot gevolg.
  • Plaats niet meer dan één envelop tegelijk in de sleuf voor handmatige invoer om vastlopen te voorkomen.
  • Als u een envelop in de sleuf voor handmatige invoer steekt voordat de printer gereed is en het lampje bij Paper knippert, kan de envelop uit de printer komen zonder dat er iets op is afgedrukt.
  1. Als u meer dan één envelop wilt bedrukken, steek de volgende envelop dan pas in de sleuf voor handmatige invoer zoals in stap 5 hierboven wanneer de eerste envelop uit de printer is gekomen.
  • Er mogen geen naden van de enveloppen loszitten.
  • Alle zijden van de envelop moeten goed gevouwen zijn (zonder vouwen of kreukels).
  • Verwijder elke envelop meteen na het afdrukken. Wanneer de enveloppen op elkaar komen te liggen, kunnen ze vastlopen of omkrullen.
  • Raadpleeg de gebruikershandleiding voor de soorten enveloppen die u beter niet kunt gebruiken.

Verwante modellen

HL-2035