HL-8050N

Hoe kan ik afdrukken op enveloppen?

Houd rekening met het volgende wanneer u op enveloppen wilt afdrukken.

• Sluit de klep voordat u de envelop invoert (zie figuur hieronder). U kunt enveloppen van het type Com-10, Monarch, C5 en DL gebruiken.
  • Bepaal de instellingen voor enveloppen zorgvuldig. Een verkeerde keuze kan ertoe leiden dat u op de verkeerde zijde of in de verkeerde richting afdrukt.
  • Gebruik geen enveloppen met een zelfklevende plakstrook. Afdrukken op bepaalde soorten voorgelijmde enveloppen is niet mogelijk (afhankelijk van de toestand van de lijmlaag). Wij raden u aan om enveloppen te gebruiken die speciaal voor laserprinters zijn gemaakt.
  • Gebruik geen papier dat groter is dan 215,9 mm (8,5 inch) breed en 355,6 mm (14,0 inch) lang.
  • Gebruik van enveloppen van slechte kwaliteit kan een gekreukte envelop en een gebrekkige afdrukkwaliteit opleveren.
  • Hier volgt een voorbeeld van het afdrukken van een adres op een envelop.

Volg de onderstaande procedure om enveloppen te laden in een van de papierladen.

(In de figuur is papierlade 1 te zien.)

1. Leg de papierlade op een vlakke ondergrond.

2. Verwijder de bovenkant van de lade.

3. Druk de onderplaat van de papierlade naar beneden als die omhoog staat.

4. Knijp de geleider voor de lengte in en verschuif deze op maat van de enveloppen.

5. Knijp de rechtergeleider voor de breedte in en verschuif deze op maat van de enveloppen.

6. Laad de enveloppen met de afdrukzijde naar boven. Zorg ervoor dat alle hoeken keurig samenvallen.

• Laad niet meer enveloppen dan de maximumcapaciteit.
    • Zet de rechtergeleider voor de breedte op de juiste plaats voor de breedte van de envelop. Als de rechtergeleider niet op zijn plaats zit, wordt de envelop niet goed ingevoerd en kunnen papierstoringen optreden.
    • De klep moet rechtsonder zitten.

7. Breng de bovenkant weer op de lade aan.

De bovenkant moet goed vastzitten op de lade. Als dit niet het geval is, wordt het papier mogelijk niet goed uitgelijnd.

8. Duw de papierlade volledig in de printer.

9. Selecteer 'Lade 1' bij Papierbron in de printerdriver. Selecteer vervolgens 'Dik papier' bij Soort papier (Mediatype) en selecteer het envelopformaat bij Papierformaat.
  10. Selecteer het papierformaat op het bedieningspaneel.

1. Druk op een van de menuknoppen (+, -, Set of Back) om de printer offline te zetten.
    2. Druk op + of - totdat Papier op het display wordt weergegeven.
    3. Druk op Set en vervolgens op + of - totdat Formaat lade1 wordt weergegeven.
    4. Druk op Set.
    5. Druk op + of - om het envelopformaat te selecteren en druk vervolgens op Set.

Verwante modellen

HL-8050N