MFC-8510DN

Welk formaat zijn de bijlage wanneer een document wordt gescand naar e-mail en is er een speciale viewer nodig? (Voor Windows)

U kunt kiezen uit onderstaande bestandsformaten bij het gebruik van scan naar e-mail.
Als u TIFF of JPEG formaat voor de bijlage selecteert, dan heeft u geen speciale viewer nodig.

• Windows Bitmap (*.bmp)
  • JPEG (*.jpg)
  • TIFF (*.tif)
  • TIFF Multi-Page (*.tif)
  • Portable Network Graphics (*.png)
  • PDF (*.pdf)
  • Secure PDF (*.pdf)
  • Searchable PDF (*.pdf)
  • XML Paper Specification (*.xps)
  • XML Paper Specification is beschikbaar voor Windows Vista of hoger of bij gebruik van toepassingen die XML Paper Specification-bestanden ondersteunen.

• Als u het bestandstype instelt op TIFF of TIFF Multi-page, kunt u “Niet-gecomprimeerd” of “Gecomprimeerd” kiezen.

Volg de onderstaande stappen om de standaardinstelling te wijzigen:

1. Rechts klik op de knop E-mail in het ControlCenter.

2. Klik op de toets  Knopinstelling.

CC4 Email

3. Maak uw selectie in de keuzelijst voor Type bestand en klik op OK.

Scan to Email

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-8110DN, DCP-8250DN, MFC-8510DN, MFC-8520DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT