Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

DCP-4020C

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Welke bestandsindeling hebben de bijlagen wanneer een document naar e-mail wordt gescand en is er een speciaal programma nodig om deze te bekijken?

Als u gebruik maakt van Scan naar E-mail kunt u kiezen uit verschillende bestandsindelingen.

Als u TIFF, JPEG of PDF selecteert als bestandsindeling heeft u geen speciale programma's nodig om het bestand te bekijken.

• Windows 98/Me/2000 gebruikers:
    Paint, Imaging, (Adobe® Acrobat®, Adobe® Acrobat® Reader® or Adobe® Reader®)
  • Windows XP gebruikers:
    Paint, (Adobe® Acrobat®, Adobe® Acrobat® Reader® or Adobe®  Reader®)

U kunt de benodigde "Adobe® Reader®" software gratis downloaden van Adobe's web site.

De bestandsindeling PDF is alleen beschikbaar op bepaalde modellen met een Ethernet aansluiting. Raadpleeg voor meer informatie de specificaties in de gebruikershandleiding van uw machine. Kleuren Scan naar E-mail is alleen beschikbaar op machines met een kleurenscanner. Raadpleeg hiervoor uw gebruikershandleiding. Als u naar PaperPort® en E-mail als bijlage scant zal het bestand een Paperport.MAX bestand zijn. Als het E-mail beeld niet omgezet wordt zal de ontvangende partij het bestand niet kunnen openen, behalve als ze de beschikking hebben over Paperport®.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-110C, DCP-115C, DCP-120C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-340CW, DCP-4020C, MFC-210C, MFC-215C, MFC-3220C, MFC-3240C, MFC-3320CN, MFC-3420C, MFC-3820CN, MFC-425CN, MFC-4820C, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-620CN, MFC-640CW