DCP-7055W

De netwerkconfiguratielijst afdrukken

De netwerkconfiguratielijst is een rapport met een lijst van de huidige netwerkconfiguratie, inclusief de netwerkinstellingen van de afdrukserver.

Volg de onderstaande stappen om de netwerkconfiguratielijst af te drukken:
*Indien uw Brother machine een touchscreen heeft, volg de stappen onder "Voor touchscreen modellen".

1. Druk op Menu.
  2. Selecteer Machine Info. => Netwerk Config. Druk op OK.
  3. Druk op Mono Start of Kleur (Colour) Start of Start.
  4. Druk op Stop/Eindigen.

<Voor touchscreen modellen>

1. Druk op Menu op het LCD scherm.
  2. Druk op de pijl Omhoog of Omlaag om Print Rapporten te selecteren. Druk op Print Rapporten.
  3. Druk op de pijl Omhoog of Omlaag om Netwerk Config. te selecteren. Druk op Netwerk Config.
  4. Druk op Mono Start of Kleur (Colour) Start of Start.
  5. Druk op Stop/Eindigen.

Als het IP Adres op de netwerkconfiguratielijst 0.0.0.0 laat zien, wacht dan nog één minuut en probeer het opnieuw.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-7055W, DCP-7065DN, DCP-7070DW, DCP-8070D, DCP-8085DN, DCP-8110DN, DCP-8250DN, DCP-9010CN, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN