HL-2150N

Waar kan ik de complete gebruikershandleiding vinden?

Volg onderstaande stappen om de gebruikershandleiding weer te geven of af te drukken;

Via de bij de printer geleverde cd-rom:

[Voor Windows gebruikers]

1. Sluit alle toepassingen die op uw computer actief zijn.
  2. Plaats de bijgeleverde Brother-cd in het cd-romstation van uw computer.
  3. De cd-rom wordt automatisch gestart, als dit niet gebeurt kunt u zelf het bestand start.exe in de hoofdmap van de cd-rom starten.
  4. Selecteer uw model.
  5. Selecteer de gewenste taal en klik op de koppeling "Documentatie".
  6. Klik op "HTML documenten".
    Als het document niet automatisch opent klikt u op de "HTML handleiding openen" knop.

[Voor Macintosh gebruikers]

1. Sluit alle toepassingen die op uw computer actief zijn.
  2. Plaats de bijgeleverde Brother-cd in het cd-romstation van uw computer.
  3. Dubbelklik het "brother" icoon op de desktop.
  4. Dubbelklik op "Start Here".
  5. Selecteer uw model.
  6. Selecteer de gewenste taal en klik op de koppeling "Documentatie".
  7. Klik op "HTML documenten".
    Als het document niet automatisch opent klikt u op de "HTML handleiding openen" knop.

Vanuit de sectie Handleidingen op Brother Solutions Center:

Klik op de link "Handleidingen" bovenaan deze pagina om de Gebruikershandleiding te downloaden. Hier vindt u de laatste versie van de Gebruikershandleiding.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

HL-2140, HL-2150N, HL-2170W, HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW