MFC-9440CN

De afbeelding wordt (wazig) herhaald, wat kan ik doen?

Controleer de volgende punten:

• Zorg ervoor dat u papier gebruikt dat aan onze specificaties voldoet.
    Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw apparaat voor meer informatie over de soorten papier die voor uw Brother-product geschikt zijn of "Welk papier wordt aanbevolen?".
    Grof of dik papier kan het probleem zijn.

• Zorg ervoor dat u de juiste papiersoort kiest in de printerdriver of in het menu Papiersoort van het apparaat zelf.

• De drumeenheid kan beschadigd zijn. Installeer een nieuwe drumeenheid.
    Zie "Hoe kan ik de drumeenheid vervangen?" voor instucties over het vervangen van de drumeenheid.
  • Duw de grijze hendels in positie A zoals hieronder afgebeeld.

Verwante modellen

DCP-9040CN, DCP-9042CDN, MFC-9440CN, MFC-9450CDN