QL-810W/810Wc

Luokka Kuvaus
USB Tietoja Brotherin liittämisestä tietokoneeseen USB-liitännällä.
Langaton verkko Tietoja liittämisestä tietokoneeseen langattoman verkon liityntäpisteen tai reitittimen kautta infrastruktuuritilassa.
Wireless Direct Tietoja liittämisestä tietokoneeseen langattoman verkon liityntäpisteen tai reitittimen kautta infrastruktuuritilassa.
Langaton Ad-Hoc-verkko Tietoja Brotherin liittämisestä tietokoneeseen langattomalla Ad-Hoc-verkkoliitännällä.