QL-1110NWB/1110NWBc

Luokka Kuvaus
USB Tietoja Brotherin liittämisestä tietokoneeseen USB-liitännällä.
Kiinteä verkko Tietoja Brotherin liittämisestä tietokoneeseen kiinteällä verkkoliitännällä.
Langaton verkko Tietoja liittämisestä tietokoneeseen langattoman verkon liityntäpisteen tai reitittimen kautta infrastruktuuritilassa.
Wireless Direct Tietoja liittämisestä tietokoneeseen langattoman verkon liityntäpisteen tai reitittimen kautta infrastruktuuritilassa.
Langaton Ad-Hoc-verkko Tietoja Brotherin liittämisestä tietokoneeseen langattomalla Ad-Hoc-verkkoliitännällä.
Bluetooth (liittäminen tietokoneeseen) Tietoja Brotherin liittämisestä tietokoneeseen Bluetooth-liitännällä.