QL-810W/810Wc

Categorie Omschrijving
USB Informatie over het aansluiten van uw computer en Brother-apparaat via een USB-aansluiting.
Draadloos netwerk (WLAN) Informatie over de Infrastructuurmodus, waarmee u het Brother-apparaat via een Wi-Fi-toegangspunt / router kunt aansluiten op een computer.
Wireless Direct Informatie over Wireless Direct, waarmee u het Brother-apparaat direct op uw computer kunt aansluiten zonder een Wi-Fi-toegangspunt / router, met behulp van de printer als een Wi-Fi-toegangspunt.
Draadloze Ad-hoc-verbindingen Informatie over het aansluiten van uw computer en Brother-apparaat in de ad-hoc-modus.