Ladattavat tiedostot

Käyttöjärjestelmä

Kieli

Ohjelma

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
Laiteohjelma verkkoliitännälle
Tämä laiteohjelmisto on tarkoitettu laitteen päivitykseen käyttämällä verkkoyhteyttä.
Nykyisen laitteistoohjelman versionumeron saat selville seuraavalla tavalla:
1. Kytke tulostimeen virta ja varmista, ettei siihen ole lisätty paperia.
2. Paina syöttöpainiketta ja pidä sitä painettuna, kunnes DATA-merkkivalo syttyy palamaan punaisena.
3. Aseta aitoa Brother-lämpöpaperia tulostimen paperin syöttörakoon. Raportti tulostetaan automaattisesti, minkä jälkeen tulostin palaa lepotilaan.
4. Kun tulostinasetusten luettelo tulostetaan, tarkista seuraava kohde "Current Settings".
"PROGRAM VERSION : PJ-Main VX.XX"

Tarkemmat laiteohjelman päivitysohjeet saat siirtymällä alemmas kohtaan "Asennusohjeet" sivulla, johon pääset kun olet valinnut "Hyväksy käyttöoikeussopimus ja lataa".
MB