Ladattavat tiedostot

Käyttöjärjestelmä

Kieli

Täydellinen ohjelmistopaketti

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti (Suositus)
Suosittelemme tämän lataamista, jotta saisit mahdollisimman paljon toiminnallisuutta Brother-laitteestasi. Tämä on kattava tiedosto, joka sisältää saatavana olevia ohjaimia ja ohjelmistoa Brother-laitteelle.
03/08/2023
(C2)
183.86
MB

Ohjaimet

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
Tulostin- ja skanneriohjain paikalliselle liitännälle
Tämä ladattava tiedosto sisältää vain tulostin- ja skanneri- (WIA ja/tai TWAIN) ohjaimet, joita on optimioitu USB- tai rinnakkaisliitäntään. Huomioi, että näiden liitäntöjen saatavuus riippuu mallista ja käytettävästä käyttöjärjestelmästä.

Jotta saisit eniten irti Brother-laitteestasi, suosittelemme, että asennat Täydellisen ohjain- & ohjelmistopaketin *. (* Ei saatavana Windows Server®ille.)
22/08/2023
(C2)
38.70
MB
Tulostinohjain
Tämä ladattava tiedosto sisältää vain tulostinohjaimen.
22/08/2023
(1.7.0.0)
38.70
MB
Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
BR-Script-ohjain (Postscript-kielen emulaattori)
Tämä on PostScript-tulostamisen tulostinohjain.
01/04/2014
(1.1.0)
0.14
MB
XML Paper Specification tulostinohjain
XML Paper Specification -tulostinohjain on sopiva ohjain sellaisten sovellusten kanssa, jotka tukevat XML Paper Specification documents.

Jos käytät XML Paper Specification -tulostinohjainta sellaisten sovellusten kanssa, jotka eivät tue XML Paper Specification -asiakirjoja, tulostussuoritus ja/tai tulostuksen lopputulos voi kärsiä.
10/08/2015
(1.7.0.0)
18.20
MB
Yleinen BR-Script (PostScript -kielen emulointi) -ohjain
Lataa tämä jos verkossa on useita erimallisia Brother-tulostimia ja haluat käyttää kaikille yhtä ohjainta mallikohtaisten ohjaimien sijaan.

Yleinen BR-Script (PostScript -kielen emulointi)-ohjain tukee useita Brotherin tulostimia. Voit hakea käytettävissä olevia USB-liitäntään ja verkkoon liitettyjä laitteita, valita laitteen ja tulostaa sillä. Huomaa että Windows® XP Home Edition ei tue yhteistä BR-Script-tulostinohjainta.
17/01/2022
(1.18.1)
8.14
MB
ISIS -ohjain
ISIS -ohjain poistetaan ladattavien ohjelmien listalta toukokuusta 2020.
- -

Ohjelma

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Laiteohjelmiston versio)
Koko
Laiteohjelman päivitystyökalu
Ohjelmalla päivitetään Brotherin sisäinen ohjelma internetin kautta. Ohjelma hakee laitteeseesi uuden ohjelman Brotherin nettipalvelimesta.
07/09/2023
(S/1.04/K)
18.83
MB

Apuohjelmat

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
Langattoman verkon asetusten ohje
Tällä apuohjelmalla voit etsiä langattoman verkon suojausasetukset (langattoman verkon nimi eli SSID ja verkkoavain), joita edellytetään Brother-laitteen langattoman verkon asetusten määrittämiseksi.
05/09/2014
(1.03.0003)
1.51
MB
Verkkoyhteyden korjaustyökalu
Tällä apuohjelmalla voit palauttaa tulostustoiminnot hyvin vähäisin toimenpitein. Tämä apuohjelma etsii ja päivittää Brother-laitteesi IP-osoitteen tulostinohjaimessa.
31/10/2023
(1.2.27.0)
1.47
MB
PaperPort™ asennusohjelma
(Englanti)
Ohjelmalla asennetaan PaperPort™-sovellus internetistä.
17/11/2017
(1.30)
0.40
MB
ControlCenter4 päivitystyökalu
Ohjelmapäivitys ControlCenter4 varten jolla parannetaan ohjelman toimintaa.
08/11/2021
(4.6.46.1)
75.57
MB
Asennuksen poistotyökalu
Asennuspoistotyökalu on hyödyllinen jos tulostinohjain asennetaan uudestaan Windowsin Plug and Play-toiminnolla.
14/11/2023
(1.0.65.0)
1.08
MB
Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
Status Monitor-ohjelman päivitystyökalu
Päivitystyökalulla päivitetään sinun tietokoneeseesi asennettu Status Monitor-ohjelma.
09/09/2022
(1.33.1.0)
68.84
MB
Ohjaimen kielen vaihtotyökalu
Tämä työkalu antaa sinun vaihtaa kirjoittimen* ja skannerin ohjainten kielet.
*lukuunottamatta BR-Script-ohjainta, Generic-ohjainta
03/02/2023
(1.0.16.1)
0.74
MB
Internet FAX/ Skannaus sähköpostipalveluun / LDAP* asennustyökalu
Ohjelmalla asennetaan Internet FAX/ skannaus sähköpostipalveluun / LDAP* internetin kautta. Ohjelma päivittää laitteesi ohjelman Brotherin internet-palvelun kautta.
*Kaikkia toimintoja ei voi käyttää kaikissa malleissa.
07/09/2023
(4.3.2)
18.83
MB

Hallinnointityökalu

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
BRAdmin Light
Tällä ohjelmistolla voit hakea Brother-tuotteita TCP/IP-ympäristöstä ja tarkastella sekä määrittää perusverkkoasetuksia (esimerkiksi IP-osoitteen). Tämä ohjelmisto ei ole yhteensopiva minkään NC-2200w-tulostuspalvelinta käyttävän Brother-laitteen kanssa.
08/06/2023
(1.39.0000)
42.14
MB
BRAdmin Professional
Tällä ohjelmalla järjestelmänvalvoja voi tarkastaa Brotherin ja muiden SNMP-yhteensopivien laitteiden tilan ja muuttaa niiden asetuksia.
10/11/2021
(3.76.0000)
32.42
MB
BRAgent
(Englanti)
BRAdmin Professional nettiversio pystyy kommunikoimaan "etäagenttien" kanssa. Etäagentit ovat Brother-ohjelmia jotka pyörivät etäkoneissa. Agentit keräävät tietoa paikallisesti, omiin verkkoihinsa liitetyiltä laitteilta. Tiedot talletetaan sen tietokoneen kovalevylle jossa agentti pyörii. Tiedot luetaan nettiversiolla joka näin pystyy ilmoittamaan laitteen tilan.
15/01/2020
(1.38.0000)
8.58
MB
Ohjattu ohjaimen käyttöönottotoiminto
Driver Deployment Wizard on ohjelma joka auttaa sinua asentamaan Brotherin tulostinohjaimen kaikkiin verkon tietokoneisiin.
MB