Ladattavat tiedostot

Käyttöjärjestelmä

Kieli

Täydellinen ohjelmistopaketti

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
Täydellinen ohjelmistopaketti
Suosittelemme tämän lataamista, jotta saisit mahdollisimman paljon toiminnallisuutta Brother-laitteestasi.
31/01/2018
(1.11)
86.33
MB

Ohjaimet

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
Tulostinohjain
Tämä ladattava tiedosto sisältää CUPS-tulostinohjaimen, BR-Script-tulostinohjaimen, PC-FAX-ohjaimen ja Brother Status Monitor-ohjelman.
*Kaikkia toimintoja ei voi käyttää kaikissa malleissa.
02/02/2018
(4.0.8b)
27.66
MB
Skanneriohjain
Tämä ladattava tiedosto sisältää TWAIN-ohjaimen, ICA-ohjaimen, ControlCenter-ohjelman ja Remote Setup-ohjelman.
*Kaikkia toimintoja ei voi käyttää kaikissa malleissa.
10/06/2016
(4.0.1)
294.43
MB

Ohjelma

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Laiteohjelmiston versio)
Koko
Laiteohjelman päivitystyökalu
Ohjelmalla päivitetään Brotherin sisäinen ohjelma internetin kautta. Ohjelma hakee laitteeseesi uuden ohjelman Brotherin nettipalvelimesta.
15/02/2024
(R)
5.30
MB

Apuohjelmat

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
Brother iPrint&Scan sovellus
Voit tulostaa tai skannata Brother-laitteellasi. Sinun on asennettava Brother iPrint&Scan app -sovellus laitteesesi voidaksesi tulostaa tai skannata Brother-laitteellasi. Brother iPrint&Scan on ilmainen sovellus, jonka saa Apple App Storesta. Napsauttamalla tästä saat lisää tietoa Brother iPrint&Scanista.
- -
Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
Internet FAX/ Skannaus sähköpostipalveluun / LDAP* asennustyökalu
Ohjelmalla asennetaan Internet FAX/ skannaus sähköpostipalveluun / LDAP* internetin kautta. Ohjelma päivittää laitteesi ohjelman Brotherin internet-palvelun kautta.
*Kaikkia toimintoja ei voi käyttää kaikissa malleissa.
MB