Ladattavat tiedostot

Käyttöjärjestelmä

Kieli

Ohjaimet

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
Yleinen PCL-tulostinohjain
Lataa tämä jos verkossa on useita erimallisia Brother-tulostimia ja haluat käyttää kaikille yhtä ohjainta mallikohtaisten ohjaimien sijaan.

Yleinen PCL-ohjain tukee useita Brotherin mustavalkotulostimia, joissa on PCL5e- tai PCL6-emulointi. Voit hakea käytettävissä olevia USB-liitäntään ja verkkoon liitettyjä laitteita, valita laitteen ja tulostaa sillä. Huomaa että Windows® XP Home Edition ei tue yhteistä PCL-tulostinohjainta.
MB