Ladattavat tiedostot

Käyttöjärjestelmä

Kieli

Ohjelma

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
Laiteohjelman päivitystyökalu
Työkaluohjelmalla päivität tulostimen laiteohjelman helposti USB-liitännän kautta. Ennen päivitystä tulostin on asennettava tietokoneen tulostimeksi USB-liitäntää käyttäen.
Koskee laitemalleja joissa on tarramallinsiirtotoiminto:
Varmuuskopioi siirretyt mallit ennen laiteohjelmapäivitystä.

Tarkista tulostimesi laiteohjelmaversio seuraavien ohjeiden mukaisesti:

1. Aseta tulostimeen tarrarulla ja katso että RD-rullakotelon kansi on varmasti kiinni. Suosittelemme käyttämään vähintään 57 mm leveää tai leveämpää paperirullaa.
  2. Kytke virta päälle tulostimeen.
  3. Paina Print-näppäin alas ja pidä alhaalla vähintään yhden sekunnin ajan.
  4. Kun asetukset on tulostettu, tarkista otsikon “<<PRINTER CONFIGURATION>>” alta kohta “ProgVer = VX.XX”
MB