Ladattavat tiedostot

Käyttöjärjestelmä

Kieli

Ohjaimet

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
Tulostinohjain
(Englanti)
(3 kieltä)
Tätä ohjelmistoa tarvitaan laitteelta tulostukseen. Täältä näet ohjeet miten tulostinohjaimen asennus poistetaan.
Valitse napsauttamalla
(3 kieltä)
(Englanti)
Asennuksenpoistotyökalu
(Englanti)
(2 kieltä)
Asennuksenpoistotyökalua käytetään jos tulostimen asennus keskeytyi eikä tulostinta enää voi asentaa, tai tulostinohjain on lopettanut toimintansa. Työkalun ajamisen jälkeen tulostimen voi asentaa uudestaan.

TÄRKEÄÄ
Käytä tätä ohjelmaa harkiten. Se poistaa kaikki rekisterimerkinnät ja tiedostot, jotka kuuluvat asentamiisi Brother P-touch / QL / TD / RJ / PJ / SC / TP -tulostinohjaimiin. Kun Asennuksenpoistotyökalu on ajettu, sinun täytyy asentaa kaikki näiden mallien tulostinohjaimet uudestaan.
Valitse napsauttamalla
(2 kieltä)
(Englanti)

Editor Tool

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
P-touch Editor5.x
Tämä on edistynyt ohjelmistosovellus tarrojen luontiin ja muokkaukseen.
06/06/2022
(5.4.006)
104
MB

Apuohjelmat

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
P-touch Update Software
P-touch Update Software-apuohjelmalla voidaan ladata myös uusin laiteohjelmaversio.
06/06/2022
(1.0.022)
4.11
MB
Autosammutuksen asetustyökalu
Tämä apuohjelma voi kytkeä virran pois automaattisesti tietyn ajanjakson kuluttua.
MB
Sulje

Tulostinohjain

Valitse kieli.

Kieli Julkaisupäivä (Versio) Koko
English 25/07/2014
(5.50b)
MB
English ( Canada ) 25/07/2014
(5.50b)
MB
English ( UK ) 25/07/2014
(5.50b)
MB
Sulje

Asennuksenpoistotyökalu

Valitse kieli.

Kieli Julkaisupäivä (Versio) Koko
English 18/07/2013
MB
English (China ) 18/07/2013
MB