Ladattavat tiedostot

Käyttöjärjestelmä

Kieli

Täydellinen ohjelmistopaketti

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti (Suositus)
Suosittelemme tämän lataamista, jotta saisit mahdollisimman paljon toiminnallisuutta Brother-laitteestasi. Tämä on kattava tiedosto, joka sisältää saatavana olevia ohjaimia ja ohjelmistoa Brother-laitteelle.
07/08/2014
(A1)
49.23
MB

Ohjaimet

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
Tulostinohjain
Tämä ladattava tiedosto sisältää vain tulostinohjaimen.
07/08/2014
(1.0.0.0)
17.21
MB
Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
XML Paper Specification tulostinohjain
XML Paper Specification -tulostinohjain on sopiva ohjain sellaisten sovellusten kanssa, jotka tukevat XML Paper Specification documents.

Jos käytät XML Paper Specification -tulostinohjainta sellaisten sovellusten kanssa, jotka eivät tue XML Paper Specification -asiakirjoja, tulostussuoritus ja/tai tulostuksen lopputulos voi kärsiä.
07/08/2014
(1.0.0.0)
16.74
MB

Ohjelma

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Laiteohjelmiston versio)
Koko
Laiteohjelman päivitystyökalu
Ohjelmalla päivitetään Brotherin sisäinen ohjelma internetin kautta. Ohjelma hakee laitteeseesi uuden ohjelman Brotherin nettipalvelimesta.
30/11/2023
(1.21)
18.83
MB

Apuohjelmat

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
Langattoman verkon asetusten ohje
Tällä apuohjelmalla voit etsiä langattoman verkon suojausasetukset (langattoman verkon nimi eli SSID ja verkkoavain), joita edellytetään Brother-laitteen langattoman verkon asetusten määrittämiseksi.
05/09/2014
(1.03.0003)
1.51
MB
Verkkoyhteyden korjaustyökalu
Tällä apuohjelmalla voit palauttaa tulostustoiminnot hyvin vähäisin toimenpitein. Tämä apuohjelma etsii ja päivittää Brother-laitteesi IP-osoitteen tulostinohjaimessa.
31/10/2023
(1.2.27.0)
1.47
MB
Asennuksen poistotyökalu
Asennuspoistotyökalu on hyödyllinen jos tulostinohjain asennetaan uudestaan Windowsin Plug and Play-toiminnolla.
14/11/2023
(1.0.65.0)
1.08
MB
Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
Status Monitor-ohjelman päivitystyökalu
Päivitystyökalulla päivitetään sinun tietokoneeseesi asennettu Status Monitor-ohjelma.
09/09/2022
(1.33.1.0)
68.84
MB
Ohjaimen kielen vaihtotyökalu
Tämä työkalu antaa sinun vaihtaa kirjoittimen* ja skannerin ohjainten kielet.
*lukuunottamatta BR-Script-ohjainta, Generic-ohjainta
03/02/2023
(1.0.16.1)
0.74
MB
Etäasetusohjelma
(Englanti)
Ohjelmalla voit muuttaa useita tulostusasetuksia joita ei ohjata sovellusohjelmasta. Näitä asetuksia ovat tulostimen marginaalit, säästötila ja merkistö. Asetukset jäävät muistiin tulostimeen ja niitä käytetään jatkossakin.
25/04/2018
(11.02)
55.72
MB

Hallinnointityökalu

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
BRAdmin Light
Tällä ohjelmistolla voit hakea Brother-tuotteita TCP/IP-ympäristöstä ja tarkastella sekä määrittää perusverkkoasetuksia (esimerkiksi IP-osoitteen). Tämä ohjelmisto ei ole yhteensopiva minkään NC-2200w-tulostuspalvelinta käyttävän Brother-laitteen kanssa.
08/06/2023
(1.39.0000)
42.14
MB
BRAdmin Professional
Tällä ohjelmalla järjestelmänvalvoja voi tarkastaa Brotherin ja muiden SNMP-yhteensopivien laitteiden tilan ja muuttaa niiden asetuksia.
10/11/2021
(3.76.0000)
32.42
MB
BRAgent
(Englanti)
BRAdmin Professional nettiversio pystyy kommunikoimaan "etäagenttien" kanssa. Etäagentit ovat Brother-ohjelmia jotka pyörivät etäkoneissa. Agentit keräävät tietoa paikallisesti, omiin verkkoihinsa liitetyiltä laitteilta. Tiedot talletetaan sen tietokoneen kovalevylle jossa agentti pyörii. Tiedot luetaan nettiversiolla joka näin pystyy ilmoittamaan laitteen tilan.
15/01/2020
(1.38.0000)
8.58
MB
Ohjattu ohjaimen käyttöönottotoiminto
Driver Deployment Wizard on ohjelma joka auttaa sinua asentamaan Brotherin tulostinohjaimen kaikkiin verkon tietokoneisiin.
MB