Ladattavat tiedostot

Käyttöjärjestelmä

Kieli

Ohjaimet

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
Sisäänrakennettu ohjain
Sisäänrakennettu ohjain on jo sisälletty Windows® käyttöjärjestelmään tai se on saatavissa Windows® updaten kautta. Sisäänrakennettu ohjain tukee Brother-laitteesi perustoimintoja. Napsauta tästä nähdääksesi miten asennetaan sisäänrakennettua ohjainta.
- -

Ohjelma

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Laiteohjelmiston versio)
Koko
Laiteohjelman päivitystyökalu
Ohjelmalla päivitetään Brotherin sisäinen ohjelma internetin kautta. Ohjelma hakee laitteeseesi uuden ohjelman Brotherin nettipalvelimesta.
26/02/2009
(G)
18.83
MB

Apuohjelmat

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
Langattoman verkon asetusten ohje
Tällä apuohjelmalla voit etsiä langattoman verkon suojausasetukset (langattoman verkon nimi eli SSID ja verkkoavain), joita edellytetään Brother-laitteen langattoman verkon asetusten määrittämiseksi.
24/10/2011
(1.01.0002)
0.32
MB
Verkkoyhteyden korjaustyökalu
Tällä apuohjelmalla voit palauttaa tulostustoiminnot hyvin vähäisin toimenpitein. Tämä apuohjelma etsii ja päivittää Brother-laitteesi IP-osoitteen tulostinohjaimessa.
31/10/2023
(1.2.27.0)
1.47
MB

Hallinnointityökalu

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
BRAdmin Light
Tällä ohjelmistolla voit hakea Brother-tuotteita TCP/IP-ympäristöstä ja tarkastella sekä määrittää perusverkkoasetuksia (esimerkiksi IP-osoitteen). Tämä ohjelmisto ei ole yhteensopiva minkään NC-2200w-tulostuspalvelinta käyttävän Brother-laitteen kanssa.
08/06/2023
(1.39.0000)
42.14
MB
BRAdmin Professional
Tällä ohjelmalla järjestelmänvalvoja voi tarkastaa Brotherin ja muiden SNMP-yhteensopivien laitteiden tilan ja muuttaa niiden asetuksia.
10/11/2021
(3.76.0000)
32.42
MB
BRAgent
(Englanti)
BRAdmin Professional nettiversio pystyy kommunikoimaan "etäagenttien" kanssa. Etäagentit ovat Brother-ohjelmia jotka pyörivät etäkoneissa. Agentit keräävät tietoa paikallisesti, omiin verkkoihinsa liitetyiltä laitteilta. Tiedot talletetaan sen tietokoneen kovalevylle jossa agentti pyörii. Tiedot luetaan nettiversiolla joka näin pystyy ilmoittamaan laitteen tilan.
MB