Ladattavat tiedostot

Käyttöjärjestelmä

Kieli

Täydellinen ohjelmistopaketti

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti (Suositus)
Suosittelemme tämän lataamista, jotta saisit mahdollisimman paljon toiminnallisuutta Brother-laitteestasi. Tämä on kattava tiedosto, joka sisältää saatavana olevia ohjaimia ja ohjelmistoa Brother-laitteelle.
02/05/2011
(A2)
72.49
MB

Ohjaimet

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
Tulostin- ja skanneriohjain paikalliselle liitännälle
(Microsoft WHQL -sertifioitu)
Tämä ladattava tiedosto sisältää vain tulostin- ja skanneri- (WIA ja/tai TWAIN) ohjaimet, joita on optimioitu USB- tai rinnakkaisliitäntään. Huomioi, että näiden liitäntöjen saatavuus riippuu mallista ja käytettävästä käyttöjärjestelmästä.

Jotta saisit eniten irti Brother-laitteestasi, suosittelemme, että asennat Täydellisen ohjain- & ohjelmistopaketin *. (* Ei saatavana Windows Server®ille.)
12/07/2007
(A)
6.08
MB
Ohjattu tulostimen asennus -ohjain
Tämä ladattava tiedosto sisältää vain tulostinohjaimet ja se on tarkoitettu käyttäjille, joille asennus Windowsin® ohjattu tulostimen asennus on tuttua.

Jotta saisit eniten irti Brother-laitteestasi, suosittelemme, että asennat Täydellisen ohjain- & ohjelmistopaketin *. (* Ei saatavana Windows Server®ille.)
12/07/2007
(A)
6.08
MB

Apuohjelmat

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
ControlCenter3 päivitystyökalu
Ohjelmapäivitys ControlCenter3 varten jolla parannetaan ohjelman toimintaa.
05/07/2011
(1.30.0020)
10.91
MB
Verkkoyhteyden korjaustyökalu
Tällä apuohjelmalla voit palauttaa tulostustoiminnot hyvin vähäisin toimenpitein. Tämä apuohjelma etsii ja päivittää Brother-laitteesi IP-osoitteen tulostinohjaimessa.
31/10/2023
(1.2.27.0)
1.47
MB
Asennuksen poistotyökalu
(Englanti)
Asennuspoistotyökalu on hyödyllinen jos tulostinohjain asennetaan uudestaan Windowsin Plug and Play-toiminnolla.
10/12/2008
(2.0.1.3)
0.07
MB
Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
Skannerin tarkkuudenparannustyökalu (WIA)
Ohjelmalla lisätään skannauksen suurinta tarkkuutta ja mahdollistetaan legal-kokoisten dokumenttien skannaus.
03/12/2009
(1.13.0.0)
0.17
MB

Hallinnointityökalu

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
BRAdmin Light
Tällä ohjelmistolla voit hakea Brother-tuotteita TCP/IP-ympäristöstä ja tarkastella sekä määrittää perusverkkoasetuksia (esimerkiksi IP-osoitteen). Tämä ohjelmisto ei ole yhteensopiva minkään NC-2200w-tulostuspalvelinta käyttävän Brother-laitteen kanssa.
02/12/2021
(1.37.0000)
40.22
MB
BRAdmin Professional
Tällä ohjelmalla järjestelmänvalvoja voi tarkastaa Brotherin ja muiden SNMP-yhteensopivien laitteiden tilan ja muuttaa niiden asetuksia.

You can also download the version 2.81 of BRAdmin Professional from here. For the details of BRAdmin Professional, click here.
10/11/2021
(3.76.0000)
32.42
MB
BRAgent
(Englanti)
BRAdmin Professional nettiversio pystyy kommunikoimaan "etäagenttien" kanssa. Etäagentit ovat Brother-ohjelmia jotka pyörivät etäkoneissa. Agentit keräävät tietoa paikallisesti, omiin verkkoihinsa liitetyiltä laitteilta. Tiedot talletetaan sen tietokoneen kovalevylle jossa agentti pyörii. Tiedot luetaan nettiversiolla joka näin pystyy ilmoittamaan laitteen tilan.
15/01/2020
(1.38.0000)
8.58
MB
Ohjattu ohjaimen käyttöönottotoiminto
Driver Deployment Wizard on ohjelma joka auttaa sinua asentamaan Brotherin tulostinohjaimen kaikkiin verkon tietokoneisiin.
MB