Ladattavat tiedostot

Käyttöjärjestelmä

Kieli

Ohjaimet

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
CUPS tulostinohjain (Suositeltu)
Tämä on CUPS-suodatinohjain, joka tukee PC-FAX-lähetystoimintoa (mikäli se on käytettävissä).
12/06/2007
(1.10)
3.87
MB
Skanneriohjain (TWAIN)
Tämä ladattava tiedosto sisältää Brother ControlCenter-ohjelmiston, joka mahdollistaa helppokäyttöisen skannauksen yhtä painiketta painamalla Mac-koneesta tai laitteen Scan-to-painikkeella.
13/10/2011
(3.4.0-228b)
2.08
MB

Ohjelma

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Laiteohjelmiston versio)
Koko
Laiteohjelman päivitystyökalu
(Englanti)
Ohjelmalla päivitetään Brotherin sisäinen ohjelma internetin kautta. Ohjelma hakee laitteeseesi uuden ohjelman Brotherin nettipalvelimesta.
(G)
MB