Ladattavat tiedostot

Käyttöjärjestelmä

Kieli

Apuohjelmat

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
Verkkoyhteyden korjaustyökalu
Tällä apuohjelmalla voit palauttaa tulostustoiminnot hyvin vähäisin toimenpitein. Tämä apuohjelma etsii ja päivittää Brother-laitteesi IP-osoitteen tulostinohjaimessa.
04/03/2021
(1.2.23.0)
1.34
MB
PaperPort™ asennusohjelma
(Englanti)
Ohjelmalla asennetaan PaperPort™-sovellus internetistä.
17/11/2017
(1.30)
0.40
MB
ControlCenter4 päivitystyökalu
Ohjelmapäivitys ControlCenter4 varten jolla parannetaan ohjelman toimintaa.
07/04/2016
(4.2.461.1)
62.14
MB
Asennuksen poistotyökalu
Asennuspoistotyökalu on hyödyllinen jos tulostinohjain asennetaan uudestaan Windowsin Plug and Play-toiminnolla.
06/05/2021
(1.0.51.0)
1.07
MB
Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
Ohjaimen kielen vaihtotyökalu
Tämä työkalu antaa sinun vaihtaa kirjoittimen* ja skannerin ohjainten kielet.
*lukuunottamatta BR-Script-ohjainta, Generic-ohjainta
28/03/2014
(1.0.15.1)
0.09
MB
Internet FAX asennustyökalu
Ohjelmalla asennetaan Brotheriin Internet FAX-toiminto/ skannaus sähköpostipalveluun / palvelimelle/ LDAP* internetin kautta. Ohjelma päivittää laitteesi ohjelman Brotherin internet-palvelun kautta.
*Kaikkia toimintoja ei voi käyttää kaikissa malleissa.
MB