Ladattavat tiedostot

Käyttöjärjestelmä

Kieli

Apuohjelmat

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
Verkkoyhteyden korjaustyökalu
Tällä apuohjelmalla voit palauttaa tulostustoiminnot hyvin vähäisin toimenpitein. Tämä apuohjelma etsii ja päivittää Brother-laitteesi IP-osoitteen tulostinohjaimessa.
04/03/2021
(1.2.23.0)
1.34
MB
Asennuksen poistotyökalu
Asennuspoistotyökalu on hyödyllinen jos tulostinohjain asennetaan uudestaan Windowsin Plug and Play-toiminnolla.
04/03/2021
(1.0.50.0)
1.07
MB
Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
Internet FAX asennustyökalu
Ohjelmalla asennetaan Brotheriin Internet FAX-toiminto/ skannaus sähköpostipalveluun / palvelimelle/ LDAP* internetin kautta. Ohjelma päivittää laitteesi ohjelman Brotherin internet-palvelun kautta.
*Kaikkia toimintoja ei voi käyttää kaikissa malleissa.
MB