Ladattavat tiedostot

Käyttöjärjestelmä

Kieli

Apuohjelmat

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
ABBYY FineReader Pro asennusohjelma
ABBYY FineReader® Pro - tämä ohjelmisto auttaa sinua skannaamaan paperiasiakirjoja helposti, järjestelemään niitä, parantamaan skannauslaatua, muuntamaan ne muokattavaan muotoon, kuten PDF, MS Word ja Excel, säästäen aikaa ja asiakirjojen uudelleenkirjoittamisesta koituvaa vaivaa.
23/03/2016
(1.0.1.0)
1.15
MB
ABBYY PDF Transformer+ asennusohjelma
ABBYY PDF Transformer+ - yhdistää kaikki PDF:ien käsittelyyn tarvitut työkalut yhteen paikkaan. Luo, muokkaa, muunna, kommentoi ja jaa PDF-tiedostoja helposti. Salasanasuojaus ja digitaaliset allekirjoitukset auttavat suojaamaan asiakirjat. Vie moniin suosittuihin tiedostomuotoihin, kuten MS Word, Excel, eBook ja ePub.
23/03/2016
(1.0.1.0)
1.15
MB
Langattoman verkon asetusten ohje
Tällä apuohjelmalla voit etsiä langattoman verkon suojausasetukset (langattoman verkon nimi eli SSID ja verkkoavain), joita edellytetään Brother-laitteen langattoman verkon asetusten määrittämiseksi.
20/08/2018
(1.03.0006)
1.52
MB
Verkkoyhteyden korjaustyökalu
Tällä apuohjelmalla voit palauttaa tulostustoiminnot hyvin vähäisin toimenpitein. Tämä apuohjelma etsii ja päivittää Brother-laitteesi IP-osoitteen tulostinohjaimessa.
04/03/2021
(1.2.23.0)
1.34
MB
PaperPort™ asennusohjelma
Ohjelmalla asennetaan PaperPort™-sovellus internetistä.
11/12/2020
(1.0.21.0)
1.80
MB
ControlCenter4 päivitystyökalu
Ohjelmapäivitys ControlCenter4 varten jolla parannetaan ohjelman toimintaa.
07/04/2016
(4.3.24.1)
74.40
MB
Asennuksen poistotyökalu
Asennuspoistotyökalu on hyödyllinen jos tulostinohjain asennetaan uudestaan Windowsin Plug and Play-toiminnolla.
04/03/2021
(1.0.50.0)
1.07
MB
Brother iPrint&Scan
Tällä sovelluksella voi käyttää tulostus-, skannaus- ja työnkulkutoimintoja.
26/03/2021
(9.0.0.123)
327.82
MB
Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
Ohjaimen kielen vaihtotyökalu
Tämä työkalu antaa sinun vaihtaa kirjoittimen* ja skannerin ohjainten kielet.
*lukuunottamatta BR-Script-ohjainta, Generic-ohjainta
MB