Besturingssysteem

Taal

Firmware

Titel Omschrijving Releasedatum
(Versie)
Grootte
Firmware voor netwerk connectie
Dit is firmware voor het bijwerken van uw machine via een netwerkverbinding.
Om de firmwareversie te achterhalen volgt u onderstaande instructies:
1. Schakel de printer in en zorg ervoor dat er geen papier geplaatst is.
2. Houd de knop [Doorvoeren] ingedrukt totdat de DATA indicator rood oplicht.
3. Plaats een vel origineel thermisch papier van Brother in de opening van de papierinvoer van de printer. Het rapport wordt automatisch afgedrukt; daarna keert de printer terug naar de stand-bystand.
4. Wanneer de lijst van printerinstellingen wordt afgedrukt, controleer dan het volgende item onder "Current Settings".
"PROGRAM VERSION : PJ-Main VX.XX"

Zie 'Installeren' op het weergegeven scherm voor meer informatie over het bijwerken van firmware nadat u op de knop 'Akkoord met de EULA en downloaden' hebt geklikt.
MB