Besturingssysteem

Taal

Drivers

Titel Omschrijving Releasedatum
(Versie)
Grootte
Universeel stuurprogramma voor BR-Script (PostScript taal emulatie)
(Microsoft WHQL-gecertificeerd)
Aanbevolen download wanneer u verschillende Brother apparaten heeft opgenomen. U kunt gebruik maken van deze driver in plaats van een driver te downloaden voor ieder afzonderlijk apparaat.

Deze universele Printer driver voor Brother BR-Script (PostScript emulatie) werkt met een verscheidenheid aan Brother machines. U kunt zoeken naar beschikbare machines die via USB en het netwerk zijn aangesloten, de gewenste selecteren en dan afdrukken. Echter, deze universele BR-Script driver kan NIET worden gebruikt voor Windows® XP Home Edition.
MB