Besturingssysteem

Taal

Drivers

Titel Omschrijving Releasedatum
(Versie)
Grootte
Universele printerdriver
Aanbevolen download wanneer u verschillende Brother apparaten heeft opgenomen. U kunt gebruik maken van deze universele driver in plaats van een driver te downloaden voor ieder afzonderlijk apparaat.

Deze universele printerdriver werkt met een verscheidenheid aan Brother inkjetprinters. U kunt zoeken naar beschikbare machines die via USB zijn aangesloten, de gewenste selecteren en dan afdrukken. Echter, deze universele driver ondersteunt NIET dubbelzijdig afdrukken en kan NIET worden gebruikt met Windows® XP Home Edition.
MB