Besturingssysteem

Taal

Hulpprogramma's

Titel Omschrijving Releasedatum
(Versie)
Grootte
Hulp bij draadloze configuratie
Dit hulpprogramma helpt bij het terugvinden van de beveiligingsinstellingen (SSID en netwerksleutel) die u nodig hebt om het draadloze netwerk in te stellen op uw Brother-machine.
05/09/2014
(1.03.0003)
1.52
MB
Netwerkverbinding repareren
Dit hulpprogramma helpt bij het herstellen van de afdrukcapaciteit met minimale interactie van de gebruiker. Dit hulpprogramma bepaalt automatisch het IP-adres van uw Brother-machine en werkt dit bij in de printerdriver.
31/10/2023
(1.2.27.0)
1.47
MB
Verwijderprogramma (Uninstall)
Dit programma is handig als u de driver opnieuw wilt installeren door middel van Windows Plug en Play.
14/11/2023
(1.0.65.0)
1.08
MB
Titel Omschrijving Releasedatum
(Versie)
Grootte
Taalkeuzeprogramma voor driver
Deze tool geeft u de optie om de taal aan te passen van het stuurprogramma* voor de printer en scanner.
*Behalve de BR-Script driver, Generic driver
MB