Besturingssysteem

Taal

Hulpprogramma's

Titel Omschrijving Releasedatum
(Versie)
Grootte
ABBYY FineReader Sprint Installatie hulpprogramma
ABBYY FineReader® Sprint - creëer bewerkbare, doorzoekbare bestanden en e-books vanaf gescande papieren, PDFs en digitale foto's. Converteer op nauwkeurige wijze tabellen, layouts, cijfers en afbeeldingen. Onttrek op eenvoudige manier tekst voor hergebruik. Achtergrondverwerking en het laden van afbeeldingen in combinatie met automatisering via één klik om u te helpen meer gedaan te krijgen in minder tijd.
23/03/2016
(1.0.1.0)
1.15
MB
ABBYY PDF Transformer+ Installatie hulpprogramma
ABBYY PDF Transformer+ - combineert alle hulpprogramma's die u nodig heeft om met PDF's te werken op één locatie. Creëer, bewerk, converteer, becommentarieer en deel Pdf-bestanden op een eenvoudige manier. Wachtwoordbeveiliging en digitale handtekeningen zorgen voor de beveiliging van documenten. Exporteer naar veel populaire bestandsindelingen, zoals MS Word, Excel, eBook, en ePub.
23/03/2016
(1.0.1.0)
1.15
MB
Hulp bij draadloze configuratie
Dit hulpprogramma helpt bij het terugvinden van de beveiligingsinstellingen (SSID en netwerksleutel) die u nodig hebt om het draadloze netwerk in te stellen op uw Brother-machine.
05/09/2014
(1.03.0003)
1.52
MB
Netwerkverbinding repareren
Dit hulpprogramma helpt bij het herstellen van de afdrukcapaciteit met minimale interactie van de gebruiker. Dit hulpprogramma bepaalt automatisch het IP-adres van uw Brother-machine en werkt dit bij in de printerdriver.
31/10/2023
(1.2.27.0)
1.47
MB
PaperPort™ Installatie hulpprogramma
Dit hulpprogramma installeert PaperPort™ via internet.
14/11/2023
(1.0.30.0)
1.99
MB
ControlCenter4 Update Tool
Een software update die functies met ControlCenter4 verbetert en corrigeert.
08/11/2021
(4.6.46.1)
75.57
MB
Verwijderprogramma (Uninstall)
Dit programma is handig als u de driver opnieuw wilt installeren door middel van Windows Plug en Play.
14/11/2023
(1.0.65.0)
1.08
MB
Titel Omschrijving Releasedatum
(Versie)
Grootte
Taalkeuzeprogramma voor driver
Deze tool geeft u de optie om de taal aan te passen van het stuurprogramma* voor de printer en scanner.
*Behalve de BR-Script driver, Generic driver
MB