Besturingssysteem

Taal

Drivers

Titel Omschrijving Releasedatum
(Versie)
Grootte
Scannerdriver (TWAIN)
Dit is een scanner driver die compatibel is met de TWAIN driver.
24/09/2019
(5.5.0)
4.09
MB
Scannerdriver (ICA)
Dit is een scanner driver die compatibel is met de ICA driver.
27/09/2019
(2.11.0)
2.28
MB

Firmware

Titel Omschrijving Releasedatum
(Firmwareversie)
Grootte
Firmware Update Tool
Dit programma vernieuwt de programmatuur van uw Brother machine door deze naar uw machine te sturen.
20/09/2023
(Q)
44.35
MB

Hulpprogramma's

Titel Omschrijving Releasedatum
(Versie)
Grootte
Wizard draadloze instalatie
Deze wizard begeleidt u bij het configureren van de draadloze netwerkinstellingen van uw Brother-apparaat.
12/01/2021
(1.01)
2.32
MB
Brother iPrint&Scan applicatie
U kunt printen en scannen met uw Brother apparaat. De app Brother iPrint&Scan moet hiervoor worden geïnstalleerd. Brother iPrint&Scan is een gratis applicatie, verkrijgbaar via de Apple App Store. Klik hier voor meer informatie over Brother iPrint&Scan.
- -
iPrint&Scan Push Scan Tool
Extra software om rechtstreeks vanaf uw Brother-machine te scannen wanneer u de iPrint & Scan-software gebruikt.
20/12/2019
(1.11.0.0)
9.58
MB
Titel Omschrijving Releasedatum
(Versie)
Grootte
Software voor externe installatie
Hiermee kunt u uw apparaat snel installeren door gebruik te maken van het gemak en de snelheid van programmeren. Wanneer u deze toepassing opent, worden de instellingen op uw apparaat automatisch gedownload en op uw computerscherm weergegeven. Als u de instellingen wijzigt, kunt u ze direct naar het apparaat laden.
MB