Besturingssysteem

Taal

Hulpprogramma's

Titel Omschrijving Releasedatum
(Versie)
Grootte
PaperPort™ Installatie hulpprogramma
Dit hulpprogramma installeert PaperPort™ via internet.
14/11/2023
(1.0.30.0)
1.99
MB
Verwijderprogramma (Uninstall)
Dit programma is handig als u de driver opnieuw wilt installeren door middel van Windows Plug en Play.
14/11/2023
(1.0.65.0)
1.08
MB
Brother iPrint&Scan
Deze toepassing biedt toegang tot de functies afdrukken, scannen en workflow.
19/04/2024
(11.1.1.1)
374.58
MB
Meldingen voor software-updates bijwerkprogramma
Meldingen voor software-updates is een hulpmiddel voor het bijwerken van de geïnstalleerde software en firmware voor elk Brother-product. Deze tool werkt het programma Meldingen voor software-updates bij naar de laatste versie.
05/01/2023
(1.0.21.0)
14.98
MB
Titel Omschrijving Releasedatum
(Versie)
Grootte
Taalkeuzeprogramma voor driver
Deze tool geeft u de optie om de taal aan te passen van het stuurprogramma* voor de printer en scanner.
*Behalve de BR-Script driver, Generic driver
03/02/2023
(1.0.16.1)
0.74
MB
Power PDF Installatie hulpprogramma
PowerPDF is een programma dat u in staat stelt PDF-bestanden te openen, creëren, bewerken, en om te zetten.
(A)
MB