Besturingssysteem

Taal

Hulpprogramma's

Titel Omschrijving Releasedatum
(Versie)
Grootte
ABBYY FineReader Pro Installatie hulpprogramma
ABBYY FineReader® Pro - software helpt u op eenvoudige wijze papieren documenten te scannen, ze te rangschikken, de scankwaliteit te verbeteren, ze te converteren in bewerkbare bestandsindelingen, zoals PDF, MS Word en Excel wat u tijd en gedoe bespaart om de documenten over te tikken.
23/03/2016
(1.0.1.0)
1.15
MB
ABBYY PDF Transformer+ Installatie hulpprogramma
ABBYY PDF Transformer+ - combineert alle hulpprogramma's die u nodig heeft om met PDF's te werken op één locatie. Creëer, bewerk, converteer, becommentarieer en deel Pdf-bestanden op een eenvoudige manier. Wachtwoordbeveiliging en digitale handtekeningen zorgen voor de beveiliging van documenten. Exporteer naar veel populaire bestandsindelingen, zoals MS Word, Excel, eBook, en ePub.
23/03/2016
(1.0.1.0)
1.15
MB
Netwerkverbinding repareren
Dit hulpprogramma helpt bij het herstellen van de afdrukcapaciteit met minimale interactie van de gebruiker. Dit hulpprogramma bepaalt automatisch het IP-adres van uw Brother-machine en werkt dit bij in de printerdriver.
31/10/2023
(1.2.27.0)
1.47
MB
PaperPort™ Installatie hulpprogramma
Dit hulpprogramma installeert PaperPort™ via internet.
14/11/2023
(1.0.30.0)
1.99
MB
ControlCenter4 Update Tool
Een software update die functies met ControlCenter4 verbetert en corrigeert.
08/11/2021
(4.6.46.1)
75.57
MB
Verwijderprogramma (Uninstall)
Dit programma is handig als u de driver opnieuw wilt installeren door middel van Windows Plug en Play.
14/11/2023
(1.0.65.0)
1.08
MB
Brother iPrint&Scan
Deze toepassing biedt toegang tot de functies afdrukken, scannen en workflow.
16/02/2024
(11.0.3.4)
378.74
MB
Titel Omschrijving Releasedatum
(Versie)
Grootte
Taalkeuzeprogramma voor driver
Deze tool geeft u de optie om de taal aan te passen van het stuurprogramma* voor de printer en scanner.
*Behalve de BR-Script driver, Generic driver
MB