Ladattavat tiedostot

Käyttöjärjestelmä

Kieli

Ohjaimet

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
Yleinen BR-Script (PostScript -kielen emulointi) -ohjain
(Microsoft WHQL -sertifioitu)
Lataa tämä jos verkossa on useita erimallisia Brother-tulostimia ja haluat käyttää kaikille yhtä ohjainta mallikohtaisten ohjaimien sijaan.

Yleinen BR-Script (PostScript -kielen emulointi)-ohjain tukee useita Brotherin tulostimia. Voit hakea käytettävissä olevia USB-liitäntään ja verkkoon liitettyjä laitteita, valita laitteen ja tulostaa sillä. Huomaa että Windows® XP Home Edition ei tue yhteistä BR-Script-tulostinohjainta.
MB